Financieel bijdragen

Begroting
Jaarlijks stelt de ThuisFrontCommissie samen met de organisaties GZB en Wycliffe de begroting voor het komende jaar op. Was in 2012 € 22.000 nog voldoende; voor 2020 wordt er gerekend met een begroting van meer dan €32.000.

Van dit geld kan Janet haar werk in Ethiopië doen, in haar levensonderhoud voorzien en reizen. Ook is zij hiervoor verzekerd en wordt er een pensioenvoorziening opgebouwd. Door de lage levensstandaard kost het levensonderhoud ter plekke veel minder dan in ons land, maar evengoed nog steeds een heel bedrag wat door de jaren heen ook aanzienlijk is gestegen. De belangrijkste oorzaken hiervan zijn de introductie van het heffen van een inkomstenbelasting op het veronderstelde inkomen van veldwerkers en inflatie. 

Tweederde deel van de begroting neemt de Hervormde Gemeente Nunspeet voor haar rekening. Eénderde deel van de begroting wordt betaald door de GZB, die daarvoor middelen werft bij andere hervormde gemeenten zoals Kootwijkerbroek, Heerde en Noorden, welke zich als deelgenotengemeente hebben verbonden.

De jaarbegrotingen vindt u hier.  Download hieronder de jaarverslagen van de ThuisFrontCommissie.

2012      2013      2014      2015      2016      2017      2018      2019      2020      2021

Financieel ondersteunen
U kunt uw donatie opgeven via een e-mail aan tfcjanet@gmail.com of door het formulier uit de folder in te vullen. Deze folder kunt u hier downloaden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: